Jornada Estratègica Equip PROAD – CSD: dades carrera dual 2023

El 4 d’octubre passat l’equip PROAD – CSD es va reunir al complet en una interessant jornada de treball conjunt on es van analitzar les últimes dades de la seva activitat a la carrera dual i es van traçar les línies estratègiques futures.

Durant la sessió es van analitzar els diferents indicadors i procediments que guien l’activitat del PROAD i que ho han consolidat com un programa del Consell Superior d’Esports essencial per donar suport i impulsar la carrera dual dels esportistes.

La jornada va comptar amb la intervenció del Sr. Fernando Molinero, director general d’Esports del CSD i del Sr. Aitor Canibe, subdirector d’Alta Competició del CSD, tots dos van insistir en el compromís clar del Consell Superior d’Esports amb la carrera dual i el suport al desenvolupament integral dels/de les esportistes.

Des del seu inici el 2008, el PROAD ha atès més de 8.600 esportistes ajudant-los en la compatibilització de la seva carrera esportiva, formativa, professional i personal. Els indicadors d’activitat del programa estimen que més de 1.600 esportistes tutoritzats/ades van aconseguir feina durant el seu pas pel PROAD i que al voltant del 50% dels esportistes tutoritzats/es que entren al programa sense estudiar tornen a cursar alguna activitat formativa. Aquestes dades entre d’altres són força positives i ajuden a afirmar que la carrera dual és possible i que aporta beneficis essencials per al desenvolupament integral dels nostres esportistes.