Part I – L’esport d’alt nivell, alt rendiment i alta competició en les universitats de la CV

OBJECTIUS:

Donar a conéixer l’oferta d’Universitats existent en la CV i el suport que poden rebre els i les esportistes DAN, DAR i Alta competició en aquestes Universitats: tant en l’accés, com en el seguiment com a estudiants universitaris.

CONTINGUTS:

 • Universitats existents en la CV i breu resum de cadascuna d’elles:
  – Alacant: UA i UMH
  – Castelló: UJI
  – València: UCH-CEU, UCV, UEV-UEM, UPV, UV, VIU.
 • Normativa existent referent als beneficis d’aquests/as esportistes per a l’accés als estudis universitaris, diferenciant AN, AR i elit de la CV, actualment esportistes d’alta competició.
 • Procediment d’accés a Universitats de la CV per als i les esportistes DAN, DAR i Alta Competició de la CV: accés per diferents contingents, notes de tall, distinció entre Universitats públiques i privades, etc.
 • Normativa existent referent als beneficis que han de tindre aquests/as esportistes en el seguiment dels estudis universitaris, diferenciant AN, AR i elit de la CV, actualment esportistes de alta competición.
 • Procediment de seguiment en els estudis universitaris dels esportistes DAN, DAR i Alta Competició de la CV en Universitats de la CV:
  – Suports: criteris de permanència, matriculació parcial, tutorització, etc.
  – Programes d’ajudes: beques, premis, convocatòries, etc.

Amparo Dols

Esportista d’Alt Nivell (AN): Medallista en Europeu Absolut, Mundials Universitaris i JJOO Seül 88 de taekwondo. Entrenadora d’equips a Universitat de València i Universitat Politècnica de València durant més de 10 anys. Coordinadora Programa d’ajudes a l’esportista de AN i elit en la UV durant 18 anys. Actualment Tutora PROAD CV.

Fecha

30/03/2022
¡Caducado!

Hora

15:30 - 17:00

Organizador

Proad Comunitat Valenciana