Equip PROAD i esportistes junts a la Fira dels Col·legis de Madrid

L’equip PROAD – CSD va assistir juntament amb diverses esportistes a la Fira dels Col·legis de Madrid el passat dissabte 11 de març. Vam tenir l’oportunitat de difondre junts els valors de l’esport i el valor professional dels nostres esportistes.

Gràcies a la invitació de Siena Educación, organitzadora de l’esdeveniment i entitat col·laboradora del programa, part de l’equip i de les nostres esportistes PROAD van participar a la Fira dels col·legis de Madrid 2023.

Concretament, a l’espai de xerrades amb esportistes d’alt nivell i rendiment, on les nostres esportistes van explicar la seva experiència en l’alta competició i l’esport i com aquesta experiència ha influït en la seva carrera professional al sector de l’educació. Vam tenir la sort d’escoltar Marta Arce, Aauri Bokesa i Rocío Sánchez que van parlar dels seus projectes professionals i com l’esport li has aportat qualitats clau per al desenvolupament laboral.

Marta Arce Payno, judoca, graduada en Fisioteràpia i estudiant del grau d’Educació Social, va parlar sobre el seu projecte educatiu que té com a objectiu portar els valors de l’esport a tots els col·legis a través del judo. Per veure vídeo de la seva intervenció: aquí.

Aauri Bokesa Abia, atletisme, graduada en Treball Social, va explicar el projecte d’integració social per a persones immigrants i/o en risc d’exclusió social a través de l’esport. Per veure vídeo de la seva intervenció: aquí

Rocío Sánchez Estepa, karateca, graduada en Educació Infantil i Primària, va parlar sobre el seu desenvolupament com a professional de l’educació i com aplica els coneixements que ha adquirit a través de l’esport al seu dia a dia laboral. Per veure vídeo de la seva intervenció: aquí

Des de PROAD – CSD agraïm a l’organització i als nostres esportistes l’oportunitat de difondre els valors de l’esport, de la carrera dual i del gran potencial professional que tenen tots els esportistes.

Font: Proad CSD