El Consell Superior d´Esports convoca per primera vegada els Premis Carrera Dual

Els Premis Carrera Dual tenen com a objectiu valorar l’esforç que suposa per als joves esportistes compaginar la carrera esportiva amb la formació acadèmica, tant a l’àmbit escolar com a l’universitari. Les candidatures només les poden presentar les direccions generals d’esport o òrgans homòlegs de les comunitats autònomes i de les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla. El termini de presentació estarà obert fins el proper 14 d’abril

El Consell Superior d’Esports (CSD) convoca per primera vegada els Premis CSD-Carrera Dual, com a reconeixement al doble mèrit esportiu i acadèmic dels joves esportistes del nostre país. Un guardó que reemplaça el fins ara anomenat Premi a l’esportista en edat escolar, ampliant la convocatòria als esportistes que estan cursant formació universitària, i no només als que es troben al rang d’edat de l’educació secundària i el batxillerat.

D’aquesta manera, els Premis CSD-Carrera Dual abasten dos àmbits, les candidatures dels quals es resoldran de manera independent: esportistes en edat escolar, nascuts entre els anys 2004 i 2007 -tots dos inclusivament; i esportistes en edat universitària, nascuts a partir del 1994.

Les sol·licituds només poden ser presentades per les direccions generals de l’esport -o òrgan homòleg- de les comunitats autònomes i de les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla a través del registre electrònic del CSD. La sol·licitud haurà d’incloure, a més a més de les dades generals, informació relativa a l’expedient formatiu i al currículum esportiu en competicions de caràcter nacional i internacional. El termini romandrà obert fins divendres que ve, 14 d’abril.

Posteriorment, serà una comissió de valoració específica la que analitzarà tant els certificats destudis com els mèrits esportius i, avalades sempre per un informe tècnic, elevi les propostes guanyadores.