PROAD Comunitat Valenciana

BEQUES PER A
L´ESPORT

Beques / Premis / Convocatòries de la Generalitat Valenciana

A continuació, detallem les beques, premis i convocatòries en referència a ajudes per a l’esport que existeix a la Comunitat Valenciana, així com els enllaços per a sol·licitar-les:

La finalitat d’aquestes subvencions serà fer costat als esportistes no professionals amb llicència en vigor d’una federació esportiva de la Comunitat Valenciana per la seua participació i classificació en representació del nostre país en els Jocs Olímpics i Jocs Paralímpics, en competicions oficials de Campionats del Món i Campionats d’Europa, en modalitats oficialment reconegudes, per a edats majors de 18 anys. Podran considerar-se aquells esportistes menors d’aquesta edat que pels seus bons resultats esportius participen en aquests campionats per a majors de 18 anys.

Aquestes Beques estan destinades a ajudar als esportistes d’elit de nivell A, de nivell B o d’alta competició de la Comunitat Valenciana a sufragar en part les despeses ocasionades pels estudis i per la formació acadèmica, com a incentiu econòmic a la formació d’aquests, en consideració als resultats esportius, les exigències en la preparació i per ser un model per a la joventut.

Beques / Premis / Convocatòries
d´altres entitats

A continuació, detallem les beques, premis i convocatòries en referència a ajudes per a l’esport que existeix en altres entitats de la Comunitat Valenciana:

La diputació de Castelló convoca beques per a esportistes d’elit i beques per a esportistes que competisquen a nivell internacional.

La diputació de València en la seua àrea de cultura i esport convoca subvencions per a l’esport.

La diputació d’Alacant en la seua àrea de cultura i esport convoca subvencions per a l’esport.

L’objectiu és ajudar al finançament d’esportistes d’elit no professional amb llicència esportiva en clubs de la ciutat de Castelló, així com fomentar la seua permanència en el club.

Es tracta de les subvencions a ESPORTISTES INDIVIDUALS D’ELIT per participació en competicions federades.

L’objectiu del Projecte FER és ajudar al fet que els esportistes de la Comunitat Valenciana aconseguisquen els millors resultats possibles, tant en competicions nacionals com internacionals, així com contribuir a la seua participació en els pròxims Jocs Olímpics i Paralímpics

Ajudes que està dirigida a facilitar la conciliació de la vida esportiva i personal a dones esportistes amb llicència federativa en vigor per maternitat, conciliació de la vida esportiva i familiar i/o formació acadèmica reglada.

Els Programes ADO i ADOP concedeixen beques a esportistes i els seus entrenadors per al suport de la preparació olímpica i paralímpica.

El Programa de Beques Podium dóna suport als joves talents esportius del país, impulsant dia a dia per facilitar-los el camí cap al seu somni: competir als Jocs Olímpics.

El Comitè Olímpic Espanyol (COE) concedeix beques d’estudis per facilitar la formació dels esportistes que pertanyen a l’Oficina d’Atenció a l’Esportista.

#EllasSonDeAquí es una plataforma que busca sensibilizar y crear notoriedad en torno al deporte femenino y ofrecer al mismo tiempo un espacio donde las deportistas españolas puedan optar a conseguir financiación.